2019-2020 Sonbahar/Kış saç trendleri

Hardcore

Bu sezonun popüler saç görünümleri bizi ikilem de bırakabilir! Hacimli, iddialı ve deneysel saç modellerinin yanında evden çıkma hızınızı artıracak minimal, doğal ve eforsuz görünümlere hazır olun. İşte 2019-2020 Sonbahar/Kış sezonunun saç trendleri…

Su dalgaları
Su dalgasıyla şekillendirilen ve hacim verilen dokulu saçlar yeni sezonda görünümünüze nostaljik ve umursamaz bir hava verecek.


Cool görünen uzun saçlar
XL uzunlukta, ekstravagan saç görünümleri önümüzdeki sezon prenses formundan kurtulup daha cool bir havaya bürünüyor.


Ensede at kuyruğu
Yeni dönemin modellerinden biri de ensede at kuyruğu! Güçlü ofis stilinizden salaş haftasonu kombininize eforsuz görünümüyle stilinizi tamamlayabilirsiniz.


Ferah sarı
Biraz aykırı ama bir o kadar da dikkat çekici… Kış güzelliğinize ferah bir dokunuş katacak buzul sarı sezonun öne çıkan saç renklerinden.

Minimal saç akseaurları hayatımızdan çıkmasa da, yeni sezonda zirveyi boyut atlayan ve ben buradayım diyen tasarımlar ele geçirecek. Kristallerden oluşan taçlar, kurdele üstü tüyler, zincirler ve dahası: Bu sonbaharda aksesuar dolabınızda yer açmaya hazır olun.


Kısacık saçlar
Çelişkili bir sezon bizi bekliyor. XL uzunluğun yanında modern,maskülen ve korkusuz kısalıktaki buzz kesim saçlar da bu sonbaharda güzellik radarımıza giriyor.


Ortadan ayrılmış modeller
Düz fönlü, jet bitişli, sade ve doğal bıraktığınız saçlarınızı ortadan ayırarak kullanın. İşte zamansız bir görünümle sezonun saç trendlerini yakalamak bu kadar kolay.


Statement örgüler
Saçlarınıza karakter katacak jet bitişli, parlak örgüler at kuyruğundan farklı ve hızlı bir sonuç isteyenlerin yeni vazgeçilmezlerinden.


Eforsuz ve daha romantik
Özensiz ama ön planda bir ayrım, rüzgarda savrulmuş gibi dağınık ve eforsuz tutamlar ve tüm bu görünümün romantik tavrını yükselten saç modelleri bu yıl karşımıza çok çıkacak.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir